Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

O my bag!

Door Tiany op 13.01.2013

Ik waan me even in the Wild Wild West. Of in de Wegisweg, de magische steeg uit de Harry Potter films. Of op een vintagemarkt in London, waar ik net een mega koopje heb gescoord. Een echte schat. Een authentieke, vintage lederen tas die, indien hij zou kunnen spreken, ons zotte verhalen van vorige eigenaren zou vertellen.

Truth is… dat ik op de redactie van Belmodo zit. Aan mijn bureau. Met m’n kopje koffie. En dat een tas dit allemaal teweeg brengt! Niet zomaar een tas, maar een O My Bag, eco-friendly & fairtrade.

De tas is praktisch, te dragen naar het werk of in je vrije tijd, very fashionable met een echte vintage look and feel door het doorleefde leer, maar vooral: ecologisch verantwoord en fairtrade. De zakken worden gemaakt van Indiaans leer, afkomstig van koeien die aan een natuurlijke dood gestorven zijn. De verfprocedure wordt voltooid zonder het gebruik van schadelijke chemische stoffen en de tassen zelf worden vervaardigd door Indiase inwoners tegen eerlijke lonen en onder humane voorwaarden.

Kortom, een tas die de wereld niet enkel mooier, maar ook een beetje beter maakt!


Mijn favorieten zijn de Fancy Frannie -voor weekendjes weg, de Frankie Fierce- because it's fierce, en de laptop sleeve -omdat mijn MacBook het allermooiste jasje verdient. 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded