Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

FAP: I want to be a Tomboy

Door Aline op 12.01.2013

Jay-Z zou zingen: "I've got 99 problems but a bitch ain't one." I feel ya...  

Mijn hebberigheid lijkt oh-zo-groot geworden en mijn fashion crushes lijken absoluut geen respect te hebben voor mijn bankrekening... Als er iemand trouwens een cursus 'het gat in je hand leren managen' weet zijn: sign me up pretty please!

Bij het zien van de SS2013 collectie van Filles à Papa was het weer zover en ging ik helemaal loco!

Om een lang verhaal kort te maken: de Filles à Papa collectie is GENIAAL & TOPTOPTOP. Het artikel zou eigenlijk hier kunnen eindigen, maar ik deel maar al te graag mijn favo stuks mee (in case anyone wants to surprise me with a little something...You never know!). 

En ow ja, je weet het waarschijnlijk wel al, maar het merk is op en top Belgisch: thumbs up for team Belgium!


First on my list: het zwart/witte Tomboy T-shirt. Het opschrift, het krachtige zwart-wit design: een absoluut statement piece! Nog niet online te koop, maar soon to be mine, mark my words!

Op een 2de plaats komt zonder twijfel het lederen biker jacket van FAP: dik gekorreld leder, clean yet manly cut, lichtjes oversized & totally up my alley!

Op de 3de plaats, of ja eigenlijk een gedeelde 2de plaats, staan de witte wedge sandalen. Wie mij een beetje kent, weet dat ik eigenlijk een sneaker freak ben, maar voor deze beauties maak ik zéér graag een uitzondering. In mijn hoofd heb ik zeker al 100 outfits samengesteld waarbij deze white hero's de hoofdrol spelen. Moet kunnen! A size 40 will do!

Op een echte 3de plaats staat dan tenslotte het grijze FAP sweatshirt. Perfect door zijn eenvoud en met een little twist door het opschrift op de rug.

Zou perfect zijn in combo met het lederen vest en de white wedges. Voeg nog een jeansshortje toe and hello casual Tomboy. Om een statement te maken, zou ik dan de sweat vervangen door het Tomboy-shirt, et voilà simple comme bonjour!

Je ziet het, mijn combinaties zijn al gemaakt! Nu enkel nog wachten op het moment dat ik de Filles à Papa winkel in Brussel kan bestormen of mijn online shopping basket kan vullen.

Ik hou mijn hart al vast voor de cashflow problemen die hierbij zullen volgen. To be continued...

page loaded