Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wildfox goes Clueless

Door Kim op 11.01.2013

Na de lipstick komt de kledinglijn, en gezien wij nog altijd die hard fans zijn van de teen flick Clueless, beschouwen we dit als geweldig nieuws! Het Amerikaanse merk Wildfox inspireerde haar SS13 collectie op deze legendarische -toch onder kids from the nineties- film, waarbij T-shirts en sweaters met quotes als As If en shopping is my cardio je om de oren vliegen.

Fans van Clueless herkennen ongetwijfeld ook heel wat movie moments in de shoot, van Cher's jeepervaring tot haar geüpdate gele skirt-suit met bijhorende witte kousen. Love!
Naar onze bescheiden mening is Wildfox er alvast in geslaagd om een Cher Horowitz-waardige shoot neer te zetten -en ja, die As if-sweater staat stiekem ook al op de verlanglijst. Vraag is: wie durft het gele pakje aan?Foto's via Wildfox

page loaded