Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sansoeurs

Door Bieke op 11.01.2013

Geen grote fan van bling bling ringlyding of glitters, glanzers en andere versierselen met kanjers van diamonds, maar toch steeds op zoek naar dat ene perfecte juweel met een grote portie simplicity? Stop dan right here, right now je zoektocht en bestel de mierzoete juwelen en accessoires van Sansoeurs.


Sansoeurs werd gelanceerd in 2011 door 2 Spaanse hermanas en jep, ze zijn goed op dreef. De Spaanse furies brengen hedendaagse juweeltjes gaande van ringen, necklaces en armbanden met een vleugje lightness en simplicity. Hun inspiratie? Geometrische vormen, moderne gebouwen en structuren. Alles wat klassiek en modern tegelijkertijd oogt. Hun way of working? Alle producten zijn handgemaakt en ontworpen in goud en zilver. Hun grootste fan? Me, myself and I en mijn favo Spaanse Gala Gonzalez van blog AmlulRefined prettiness it is. Alles kan je verkrijgen via hun online shop en je hoeft er geen grote duiten voor neer te tellen. In mijn shopping basket en klaar om op de buy button te drukken: de Air Co silver ring en de Infinity gold ring.

Sansoeurs hermanas, mucha suerte & yesss, I'm a super snap fan!

page loaded