Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wood Wood x Eastpak #2 : modulation

Door Michael op 10.01.2013

Aaaah, de Eastpak rugzak, trouwe vriend van velen. Pubers en rondtrekkers gaan voor de klassieke modellen, hipsters voor de 1ste Eastpak x Wood Wood collectie en nu is er ook 1tje, speciaal voor de professionele reizigers. 'Modulation' heet de 2de samenwerking tussen Wood Wood en Eastpak. 

Deze joining of forces met het Deense merk Wood Wood resulteert in een collectie die draait rond functionaliteit en design. De zakken zijn geïnspireerd op het gebruiksgemak van legertassen. Zo wordt er duchtig gebruik gemaakt van verschillende compartimenten -puzzel je zo lekker je optimale tas in elkaar.

De hoogwaardige nylonstoffen zijn van goede kwaliteit en vormen een sterke grondstof voor de zakken. De lederen details en interessante kleurencombinaties als bordeauxrood en geel geven de tassen een urban en stedelijke look. Ideaal voor zij die always on the go zijn!

De collectie staat qua stijl & look ’n feel haaks op de 1ste samenwerking tussen Wood Wood & Eastpak waarbij de zakken uit de woestijn leken te komen. ‘Modulation’ bevat een reeks van 10 ontwerpen, allemaal even clean en strak.

'Modulation' is beschikbaar bij V.I.E.R. in Antwerpen, Weekdays in Gent en Honey & Mustard in Luxemburg. Even strak zijn de prijzen: vanaf € 40,-.

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded