Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kate Moss voor Liu Jo

Door Tiany op 09.01.2013

True love in modeland!

Deze lente meeten Kate Moss en Liu Jo elkaar opnieuw en dit resulteert in een prachtige reeks campagnefoto’s voor de Spring-Summer 2013 collectie. Fotograaf van dienst is de Noorse Solve Sundsbo, die eerder al campagnes schoot voor grote namen als Chanel, Cartier en H&M. De keuze voor Kate is eenvoudig: ze is die vrouw die elke vrouw wilt zijn -wel, bijna elke vrouw-  en elke man aan z’n arm wilt. Miss Moss schittert in Ibiza, chillend aan het zwembad zoals het een ware diva betaamt.

De SS13 collectie is geïnspireerd op de sixties. We zien smalle plooitjes, zachte lijnen en kleine cardigans in kleuren als vaalroze & pauwenblauw. Boho-chic ontwerpen vinden we terug in de casual Liu Jo lijn.

Wij hebben alvast een kleine sneak peek klaarstaan... Doet verlangen naar meer!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded