Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Carine Roitfield, de nieuwe styliste van Alexander Wang?!

Door Angelique op 09.01.2013

Rumour has it, peeps. Er wordt weer gefluisterd in de wandelgangen en wij spitsen onze oren, of course. Volgens Grazia zou Carine Roitfield het team van Alexander Wang vervoegen bij Balenciaga. Say What

Dit zou betekenen dat het tijdperk van Balenciaga-styliste Marie-Amélie Sauvé erop zit. Marie-Amélie Sauvé deed jarenlang alle styling van de shows en campagnes van Nicolas Ghesquière. Ze is een vaste waarde bij Balenciaga en het zou een drastische stap zijn van Alexander Wang. 

Een drastisch maar ook heel logische stap. Carine Roitfield is een trouwe vriend, fan en partner van Alexander Wang. Het zou niet vreemd zijn dat Alexander Wang eigen mensen aan zijn zijde wil hebben binnen Balenciaga. Ook zou Carine Roitfield de positie in Europa verstevigen. Ze kent de esthetiek in Europa en ze heeft veel connecties. 

Wij zijn razend benieuwd wat Wang zal beslissen. Uit een interview van New York Magazine met Sauvé kunnen we afleiden dat de banden tussen Wang en Sauvé vlekkeloos zijn. Een tweestrijd voor Wang. Wij zitten in ieder geval front row te wachten wie van de 2 het zal halen als styliste. Keep you posted

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded