Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Titi + The German Kid opent showroom

Door Karen op 08.01.2013

Kristien Follon is zonder twijfel zo zot als een deur & dat zijn haar collecties ook: happy, street en echt fun. Over haar laatste nieuwe lijn las je al alles in het artikel Titi † The German Kid willen noch ein bischen tansen.

Titi + The German Kid mocht onlangs 5 kaarsjes uitblazen en deed zichzelf direct een eigen showroom cadeau. Kristien baadt deze showroom zelf uit aan de Schrijnwerkersstraat in Hasselt. Dit doet ze zo trots als een pauw… En terecht! 


Een cleane showroom, volledig in het wit met de collectie als stralend middelpunt. Ontwerpster Kristien heeft bewust gekozen voor wit zodat haar collectie het meest zou opvallen. Slimme keuze zo blijkt, want ik word onmiddellijk naar de collectie gezogen vanaf het 1ste moment dat ik een stap in de showroom zet. Kristien belooft wel dat de showroom steeds een ander thema zal krijgen bij iedere seizoens- of themawissel. We are looking forward to that

Ze vestigde de showroom in Hasselt en dat is geen toeval. Kristien ontwerpt haar collectie al 3 jaar onder de Hasseltse kerktoren en gelooft erin dat Hasselt groot potentieel heeft als fashion city. "Mensen trekken allemaal naar Antwerpen of Brussel, maar Hasselt heeft ook zoveel te bieden;" luidt het. Wat Hasselt dan allemaal te bieden heeft, toont Kristien in haar kortfilm. Hier laat ze de Hasseltse scene en het nachtleven van de Hasselaren zien.  En dat ziet er allesbehalve saai uit.

Check de showroom in Hasselt en de kortfilm met de über coole collectie op www.titiandthegermankid.com. You will not regret it!

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded