Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sandrina Fasoli neemt tijdelijk afscheid

Door Tiany op 08.01.2013

16 seizoenen lang elegantie, durf, vrouwelijkheid, eigentijdse ontwerpen, eindeloze inzet, een fantastisch avontuur. Dat is Sandrina Fasoli.


FW12-13 door fotograaf Benjamin Travade


De ontwerpers Michael Marson & Sandrina Fasoli

Helaas slaat Sandrina Fasoli nu de bladzijde om. Het label neemt afscheid van de modewereld, maar we zien SF, misschien in een andere gedaante, zeker nog terug. Het ontwerpersduo leeft voor het merk. “Elke vrouw die Sandrina Fasoli draagt laten dromen, zin geven en mooi maken is essentieel in ons leven,” aldus het duo. Dat belooft enkel maar goede dingen voor de toekomst.

De flagship store in Brussel sluit definitief haar deuren op woensdag 30 januari 2013, so ladies: als jullie graag nog een SF topper op de kop willen tikken, now is the time. Wij waren -en zijn nog steeds!- grote fan van het merk en zeker ook van hun laatste collectie. Dit zie je o.a. in dit Sandrina Fasoli FW12-13 artikel. De herst-winter collectie 2012-2013 is er te koop aan -70%, naast stuks uit vorige collecties aan sterk verlaagde prijzen.

Sandrina Fasoli Brugmann
Place G. Brugmann
1050 Brussel

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded