Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H&M x Brick Lanes Bikes

Door Michael op 08.01.2013

Wij vragen ons af of de grote bazen bij H&M wel ooit slapen want ze komen altijd met wéér iets nieuws. Ook nu blijven ze weer verbazen: een capsulecollectie met het Londense Brick Lanes Bikes. Dit wil zeggen, een lijn met fashionable fietskleding voor mannen. Yes guys, ze zijn jullie niet vergeten daar in Zweden. Vanaf nu dus geen excuses meer voor té spannende broekjes met felle logo’s, haleluja! 

De lijn wordt volledig ontworpen door designers van H&M en gekeurd en getest door Brick Lanes Bikes. Zij zijn 1 van de grootste custom bike specialisten ter wereld. Erg trustworthy voor uitstekende kwaliteit. Ieder kledingstuk wordt ontwikkeld om zowel op als naast de fiets te kunnen dragen. Fashion meets cycling

Voor een duurzame sport worden ook duurzame materialen gebruikt als biologisch katoen, gerecycleerd katoen en gerecycleerd polyester. De capsulecollectie ligt volledig op 1 lijn met de bekende Conscious lijn van H&M.

Het geduld van de heren wordt wel op de proef gesteld want de collectie wordt pas gelanceerd op donderdag 7 maart 2013. Het zal het wachten wel waard zijn want de collectie ziet er veelbelovend uit. Check het filmpje and judge for yourself!

Met  medewerking van Loes van Look. 

page loaded