Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Terug strak in ‘t pak met ZUMBA® Fitness

Door Bieke op 07.01.2013

Een beetje teveel chocolademousse, stoofpotjes en gevogelte gegeten tijdens de gezellige feestdagen? Belmodo comes to the rescue en neen, niet met een magisch dieetplan maar met de collectie ZUMBA® wear. ZUMBA® is hot, hot, hot. Het zorgt ervoor dat je je meteen terug fit voelt zonder het dichtschroeien van je maag, én dit alles kan gewoon in de gepaste fashionable kledij.

De ZUMBA® collectie ademt freshness, loving energy en toch maximale aaibaarheid. Vooral de kleuren zorgen voor de vrolijke noot en momenteel ligt de focus op indigo en mulberry. Summer, fashion & sport all the way en in 1, 2, 3 voel je de drang to dance the day & night away doch met de nodige functionaliteit en vrijheid van de kledij in het achterhoofd. Een collectie die je wil doen proeven van het grootste dance-fitnessprogramma ter wereld én dat bovendien tot de meest leuke en effectieve sporten behoort om af te vallen. Yessss, Belmodo can prove you...

Et voila, nu verklaren we de jacht voor geopend en kan je de leukste items terugvinden op de online shop. Go, go, go en maak dat je schittert terwijl je de ziel uit je lijf danst! Pppsssttt, je kan ook kans maken op een volledige ZUMBA® outfit. Surf snel naar 'Win de Belmodo favo ZUMBA® outfit'.

Heb je dus goede voornemens voor 2013? En geen zin in een boring training of gewichten? Schaf je dan een ZUMBA® outfit aan -of win er 1tje dankzij Belmodo- en neem deel aan een les (data en dichtsbijzijnde sport clubs vind je hier). Er is by the way ook ZUMBA® toning: dansen met sambabalachtige toning sticks... hhhmm vraagt om een extra uitdaging!

page loaded