Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In love with the Pierre Balmain SS2013 campaign

Door Astrid op 07.01.2013

Haaaa it’s that time of year again: een nieuw fashion seizoen betekent natuurlijk nieuwe fashion campagnes. En 1 of the fine ones this season is de Pierre Balmain SS2013 campagne.

In de 1ste plaats zijn we wild van de foto’s. Karim Sadli is de man achter deze prachtige black & white pictures. We kennen de fotograaf onder meer van campagnes van Isabel Marant, Lacoste & Givency. Een grote meneer dus! Model van dienst was de Russische Anna Selezneva. And boy does she rock these clothes!

In de 2de plaats is het dromerige filmpje gorgeous! Denk aan de Video Games clip van Lana Del Ray meets Balmain. Need I say more?

En dan zijn er natuurlijk ook de kleren! Rustig blijven, maar deze collectie contains de perfecte, zwarte pumps! Pauzeer op 0:13 en start drooling… De complete look met het oranje leren rokje en zwarte blouse is trouwens to die for. 1ste outfit voor mijn SS2013 wish list: check!


My favourite looks

Het goede nieuws is dat de 2de lijn van Balmain, een heeeeel stuk goedkoper (lees er alles over in het Belmodo artikel Balmain, but 1/3 cheaper!) en ‘still very Balmain’ is. What’s not to love about this collection?!

Foto’s: Karim Sadli via Grazia

page loaded