Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Back to the future, met Lacoste

Door Angelique op 06.01.2013

De Lacoste Polo L.12.12. viert zijn 80ste verjaardag en komt daarom op de proppen met het ultieme eerbetoon aan zijn uitvinder René Lacoste: een beeld van de polo van de toekomst.

De technologische vooruitgang gaat steeds sneller en sneller en heeft o.a. zijn effect op de textielindustrie. Stoffen worden slimmer, multifunctioneler. Hoe zien wij de toekomst van textiel? Nog meer, hoe zien wij de toekomst van de Polo? Lacoste brengt met dit filmpje de toekomst tot bij ons. We zien lichtgevende kledij, polo’s die van kleur kunnen veranderen, camoufleren of groeien.

Maar nu is het aan jullie. Lacoste nodigt iedereen uit om jouw visie op de toekomst van de polo op Facebook te posten. De origineelste beelden worden geïllustreerd door een artiest en gepubliceerd op de Facebookpagina van het merk. Good luck and remember… the sky is the limit! Neem zeker een bezoekje op de website voor inspiratie. 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded