Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Vintage dreams by Quiksilver Woman

Door Tiany op 05.01.2013

Een frisse zeebries in je haren, je hoofd in de wolken en het winterse zonnetje op je huid. Dat is waar de fall/winter collectie van Quiksilver Woman voor staat. De Quiksilver vrouw zal een tijdloze vrouwelijke look dragen met vintage invloeden uit de jaren ‘60

De collectie speelt met het contrast tussen mannelijk en vrouwelijk. Opposites attract! Stoere broeken met vrouwelijke topjes in fijne zijde. We lenen uit de kast van manlief: pea coats, blazers en western style pocket shirts.

De oceaan is bij QSW nooit ver weg dus indigoblauw heeft de hoofdrol binnen het kleurenpalet. Naast blauw zijn er veel aarde- en grijstinten die zich mengen met warme herfstkleuren. De prints gaan van klassieke Schotse ruiten tot lieflijke bloemetjes. Subtiel maar toch speels. 

The essential piece uit de collectie is de poncho. Ze hebben hem in alle vormen en maten: van een sailor style canvas versie in indigo tot een cosy flanellen versie. Whatever suits your mood.

In onze gedachten draag je de kleding langs rotsige stranden met verweerde vuurtorens aan the American East Coast. Om de look helemaal compleet te maken heeft Quiksilver a capsule collection van handtassen gelanceerd. Perfect om je spullen in op te bergen tijdens je dromerige reizen naar Californische stranden. 

Met medewerking van Loes van Look.

page loaded