Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Op vakantie met the fashion pack

Door Aline op 05.01.2013

Kerst & Nieuw zijn voor celebs hét moment om een break te nemen. De laatste jaren is het een echte trend om de zon op te zoeken tijdens de koude wintermaanden. 

De Caraïbische zee is the place to be volgens de fashionista's: zon, luxe, rust, parelwitte stranden, yummie food & much more... Who, what, where in the Carribean? We zochten het voor je uit...

St Barts

Dit is zonder twijfel the place to be als het op de Caraïben aankomt. Terwijl wij onder de sauzie in de zetel zitten en de regen met bakken uit de hemel valt, gaan fashionista's Kate Moss, Olivia Palermo, Rachel Zoë & Tamara Mellon (oprichtster Jimmy Choo) relaxen op het strand van Saint Barths.

Ook Marc Jacobs was te vinden op dit luxueuze eiland.


Barbados

Singer turned fashion icon Rihanna is afkomstig van Barbados en gaat er nog regelmatig naartoe om haar familie te bezoeken. You can't blame her! Dit enkele eiland is bekend voor zijn fijne zandstranden en grote koraalriffen. Don't forget to mention de constante temperatuur van 26°C... 

Puerto Rico

Brits stijlicoon Alexa Chung besloot om drooly London te verlaten en koos voor de warme Puerto Ricaanse zon samen met bestie Pixie Geldof. Retro bikinietjes en zonnebrillen, een handdoek en een cocktail in de hand. Het leven kan toch eenvoudig zijn als je op vakantie bent.

Op Puerto Rico kan je trouwens met een beetje geluk ook JLo tegen het lijf lopen die oorspronkelijk afkomstig is van het eiland en er nog af en toe op visite gaat. 

Bahamas

Blogster Soraya Bakhtiar spamde ons op Instagram vol met om ter mooiste beelden van haar verblijf op de Bahamas. Maar zijn wij jaloers? Oh neen! Oké, misschien een ietsiepitsie dan... 

Britse Maagdeneilanden 

Hier zit onze eigenste Tiany momenteel op een bootje te dobberen... Reden genoeg om een ticket te boeken als je het ons vraagt! Jealous!

Alle foto's behalve de onderste 4 via Elle UK

page loaded