Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Watch out voor de Angrybear!

Door Tiany op 04.01.2013

Rrrrrauw, watch out! De kans is namelijk groot dat je deze week een Angrybear tegenkomt. Gelukkig zijn ze ongevaarlijk.

De Angrybear hype is losgebarsten. De truien van het merk Musketon worden overal gespot en ook ik ben helemaal in love with deze sweaters -je kan er het Kirilove featuring AngryBear Belmodo artikel op nalezen. Ze zijn niet alleen super zacht en warm, ze toveren ook een glimlach op het gezicht bij iedereen die ze ziet. I've done the test.

Het merk houdt zelf ook wel van een dikke knipoog. Zo staat er op het label ‘Always wear me on the first date. You’ll do awesome.’ Als jouw date eenmaal de schrik van de boze beer heeft overwonnen, eindigen jullie sowieso wel knusjes samen op de zetel in deze warme sweaters. 

De Angrybear heeft ook nog familie: de Cutiebear en de Robobear. Een hele berenfamilie, allemaal van de hand van illustrator Bert Dries. Hij is the Godfather van de beren… en van veel meer. 

Zo werkte hij samen met niemand minder dan dj Steve Aoki voor stickers en T-shirts, won hij met zijn werk voor Breakdown en Lektroluv de bronzen medaille bij de Red Bull Elektropedia Awards en mocht hij zijn verhaal vertellen bij Sam De Bruyn (die ook nog eens fan is van de Angrybear!). Yes, we kunnen stilletjes zeggen dat het Musketon voor de wind gaat. 

They are warm, they are cosy and they are awesome. Go, go, go and grab yours! Ik heb namelijk horen waaien dat de nieuwe Angrybear 'The Black Edition' weer razendsnel gaat.

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded