Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lena Dunham door Terry Richardson voor V Magazine

Door Patricia op 04.01.2013

Dat we fan zijn van Lena Dunham en haar serie Girls, dat is al lang geen geheim meer. Dat las je al in de artikels Style File: HBO Girls en Hoe 'Girls' er had kunnen uitzien. Dunham scoorde onlangs een mooie cover voor I-D magazine en nu is ook V Magazine aan de beurt. Dunham, veelbelovend regisseur -slash- actrice -slash- schrijfster, poseert voor de lens van Terry Richardson. En dat op een manier die we zowel van Terry als Lena konden verwachten: zonder broek. 

In het artikel zegt Dunham dat ze blij is dat merken haar kledij sturen in haar maat en praat ze over het feit dat ze cake at op de ochtend van de Emmy's, en zich nog steeds geweldig voelde op de avond zelf. (Hoe ze eruitzag zie je in het artikel Fashion @ Emmy Awards 2012) Het magazine zal rond 10 januari in de winkel liggen en wij weten alvast zeker dat we even langsgaan om een exemplaartje op te pikken. Meer lees en zie je hier.

page loaded