Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Frankly popt for you

Door Karen op 04.01.2013

  

België is een vat vol modetalent. Dit ontdekken we keer op keer op de Belmodo redactie en daar zijn we super trots op!

Ook het merk Frankly van de Antwerpse ontwerpster Annelies Braeckman staat zijn mannetje binnen de modewereld. Frankly staat voor oprecht elegante kledij en voor tijdloze en tegelijk eigentijdse ontwerpen. De collecties worden gemaakt met duurzame stoffen en de allergrootste zorg voor kwaliteit. De sterke basics in sobere kleuren zijn must-haves voor de garderobe van elke vrouw. Om te overleven in de drukke stadsjungle of te paraderen op een hip feestje: Frankly is your friend.

 

Tijdens de wintermaanden popt Frankly. Nog t.e.m. zaterdag 9 februari 2013 kan je terecht in de pop-up store en outletwinkel van het merk. Deze vind je in dé modestraat van Antwerpen: de Nationalestraat, op nummer 151. Ideaal om mee te pikken tijdens je solden shopping spree!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded