Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Solden Survival Guide: online shoppen

Door Tiany op 03.01.2013

Belmodo stelt voor: deel 3 van de Solden Survival Guide. Dé beste online spots om de voordeligste koopjes te doen. Extra handig als je a) nog een beetje hungover bent van de feestdagen b) een hysterische vrouwenmassa gewoonweg niet aankunt c) als hardwerkende mens 24/7, vanuit je luie zetel, op het toilet of tijdens de lunchpauze de beste deals wilt spotten. 

Doorgaans hebben veel online stores een permanent plaatsje op de website voor afgeprijsde artikels: ook goed om het hele jaar door een koopje op de kop te tikken!

Online outlets

Thank God voor de online outlet stores die ons ook buiten de koopjesperiode verwennen met designer goodies aan kleine prijsjes. Ontwerpen van vorige seizoenen van grote modehuizen en designers zijn hier te koop aan outletprijzen.

The Outnet

Zeg niet zomaar ‘koopjes’ bij The Outnet koopjes: hier gaan de kortingen tot -70%! Op deze 'designer fashion outlet' tref je kledingstukken aan van Chloë, Alexander Wang en Marni tussen tassen van Marc by Marc Jacobs en Roberto Cavalli. Top hier zijn de how to wear tips als ‘How to Wear the statement pants’.

Yoox

Yoox, de moeder van alle online outlet stores, biedt een grote variëteit aan designers: van A.F. Vandervorst langs Opening Ceremony naar Roberto Cavalli. Je vindt er kledij, accessoires en schoenen van vorige seizoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Extra leuk zijn de pop-up winkels als Adidas SLVR en Borsalino. Niet alleen fashion lovers komen hier aan hun trekken: Yoox heeft ook een afdeling met design en kunstvoorwerpen, deels aan verminderde prijzen. Neem hier een kijkje voor producten van Hay, Italla of Missoni Home.

Online stores

Online stores bieden een waaier aan keuze uit de mooiste merken, nationaal en internationaal. Ze zijn een waar modewalhalla waar alle beste designers hun rekje hebben met de mooiste spullen. Free shipping (vanaf een bepaald bedrag) en flexibele inruilvoorwaarden zijn anno 2013 geen uitzondering meer.

Stylepaste

Deense webshop met avantgardistische, eigentijdse (en soms een beetje eigenzinnige) merken als Acne, Carven en Comme des Garcons. Biedt naast kledij, footwear, juwelen en accessoires ook een selectie muziek en parfum aan. Hun ‘Free shipping met FedEx’ policy maakt kopen nog aantrekkelijker: Scandinavische favorieten over de grenzen heen!

My Theresa

Een mix van high luxury brands onder 1 dak: Diane von Furstenberg, See by Chloë en Helmut Lang zijn een kleine greep uit de verzameling. Zeker een bezoekje waard omwille van hun verschillende shops: zij selecteren, per thema, een aantal topstukken. Zo zijn er selecties voor ‘Business’, ‘Wintervakantie’, ‘Runway Looks’ of  de ‘Colour Rush Trend’.

J. Crew

Kledingstukken van het huismerk J. Crew voor mannen, vrouwen en kinderen = een gigantische keuze! Sleepwear, day to day wear, party wear, business wear en zelfs… bridal wear. Ashley van J. Crew begeleidt persoonlijk elk bruidje in de keuze van bruidsmeisjesjurken en van THE dress. Stond op het lijstje van favoriete e-shops van 1 van onze Belmodo addicts… Subtiele hint naar het vriendje, B wink?

Net a porter

Waarschijnlijk 1 van de bekendste online shops met luxueuze modehuizen als Alexander McQueen, Yves Saint Laurent en Rick Owens. Überhip & so with it in het digitale tijdperk met niet enkel een online én geprint magazine, maar ook een Net-a-porter app. Voor de fashionisto’s is er het broertje Mr. Porter.

Oki-ni

Toffe mix & match van merken voor de modieuze man. Casual chic met de Adidas sneakers collectie, tot vintage fab met Levi’s Vintage, eigentijds met Kenzo en Maison Martin Margiela. Een ideale mix voor een ideale man, me dunkt.

Farfetch

Farfetch maakt de beste internationale boetieks beschikbaar over the whole wide world! Zo kun je, while sippin’ some Starbucks frapuccino in downtown New York, shoppen bij schoenenwalhalla Coccodrillo of Ra in Antwerpen. In case of desperate need of some hometown shopping vanaf de andere kant van de wereld dus.

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded