Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

No Doubt X Fred Perry

Door Michael op 03.01.2013

Fred Perry werkte al samen met Raf Simons en Amy Winehouse maar nu heeft het label opnieuw een topper gestrikt die zonder twijfel een mooie collectie zal opleveren: No Doubt

De platinablonde Gwen Stefani en haar bandleden hebben in samenwerking met het designteam een trui met v-hals, een college jasje en een polo ontworpen. Deze capsule collectie is gebaseerd op de klassieke stijl van Fred Perry maar geeft een dikke knipoog naar de ska en reggae roots van No Doubt. 

Wat betekent dat precies? Wel, véél ruitjes en de reggaekleuren groen, geel en rood. De collectie zal vanaf deze maand beschikbaar zijn en de verkoopprijzen van de kledingstukken gaan van € 75,- tot € 195,-. 

Gwen Stefani is uiteraard geen groentje in modeland. In 2003 lanceerde ze het merk L.A.M.B., in 2005 de lijn Harajuku Lovers en vorig jaar nog een kindercollectie voor de Amerikaanse modeketen Target.

Buiten al deze samenwerkingen staat Gwen ook bekend als stijlicoon. Haar stijl is een versmelting van stoere items met ultra vrouwelijk stuks. Haar platinablonde haar en rode lippenstift zijn een blijver bij iedere look, samen met de ruitjes die blijven opduiken. No doubt, this chick's got style

Pictures: www.stylebistro.com

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded