Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marlies Dekkers goes underdressed deze winter

Door Angelique op 03.01.2013

Undressed, de lingerielijn van Nederlandse ontwerpster Marlies Dekkers, gaat deze winter ‘underdressed’. De collectie is ietwat meer ingetogen dan gewoonlijk, met zachte kleuren en fijne materialen.

Deze winter lopen dames in lingerie, geïnspireerd op het mysterie en het wonder van ‘frozen rain’. Body juwelen uit witgrijze materialen en spiegelglas, ijskristallen en fonkelende lichtjes: we wanen ons in een waar winterwonderland.

 

De ontwerpen van mevrouw Dekkers worden aanzien als innovatief en verfrissend in de lingeriewereld. De 'onderkleding als bovenkleding' filosofie vertaalt zich in collecties die telkens geïnspireerd zijn door haar eigen visie op het leven. Ze wil dat vrouwen zich zelfzeker voelen, dat ze verleidsters zijn die zowel hun lusten als hun kwetsbaarheid laten zien.

We kregen dit filmpje toegestuurd van de wintercollectie 2012. “Get inspired” was de boodschap. Dat zijn wij alvast -hope you are too?

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded