Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Shopinantwerp.com: dé gids door Antwerpen

Door Angelique op 02.01.2013

Yes yes yes, we love the world wide web! Elke dag, elk uur, heck, zelfs elke minuut komen er meer en meer toffe sites bij! Fashionista’s halen hun hartje op bij de vele online winkels, de massa modeblogs en de vele Tumblrs met inspirerende foto’s.

Het wereldwijde web heeft er nu nog een modieus -en vooral zeer handig- adresje bij: www.shopinantwerp.be. Deze website is een platform waarop je alle relevante informatie vindt die je nodig zou kunnen hebben bij een dagje shoppen in Antwerpen. De website is een complete digitale gids die info geeft over winkels, parkings, restaurants, toiletten,… 

Fijne features

Zoekfunctie

Via de zoekfunctie kun je snel informatie opzoeken over een bepaalde winkel. Het exacte adres, de openingsuren,… en dit van meer dan 2.500 zaken. Je kan zoeken op winkelnaam, straatnaam of productcategorie.

Shoppingzones

De shopping stad is verdeeld in 8 shopping zones: Het Zuid, de Modewijk, Het Quartier Latin, Het Historisch Centrum, het Centraal Station, De Meir, de Wilde Zee en het Eilandje. Bij elke zone vind je een beetje uitleg -handig om de winkels van jouw smaak te leren kennen.

Nieuws en kalender

De site bevat een kalender met alle data op voor modeliefhebbers. Wanneer opent die pop-up store of is het winkelzondag? Hier word je ook op de hoogte gehouden van allerlei interessant modenieuws.

Shopping & more

Naast informatie over de winkels vind je er ook info over de lekkerste resto’s, de hipste bars, het aangenaamste hotelletje, de gekste nachtwinkel, de veiligste geldautomaat, … JepI could keep on going.

Tips & trick’s van Antwerpse fashionista’s

Onze favoriete feature! Antwerpse fashionista’s, geboren en getogen of verliefd op de stad, geven hun geheimen prijs. Zij delen hun geliefkoosde adresjes met ons -thanks thanks thanks!

Shopinantwerp is -dubbel jui!- ook op je smartphone en tablet te raadplegen.

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded