Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mer du Nord is looking for you

Door Angelique op 01.01.2013

Mer du Nord viert zijn 50ste collectie. Maar dat hadden we jullie eigenlijk al verklapt in het Belmodo artikel Anouck celebrates 50 x Mer du Nord. We hadden jullie nog meer nieuws beloofd over deze verjaardag en zie hier… We never let you down! Het merk organiseert een heuse happening ter ere van dit jubileum onder de titel ’50 collecties/50 clichés’. De cast voor deze happening bestaat uit zowel bekende figuren als onbekende stylish dames.

MDN & Jij

And that’s where YOU come in! Jij hebt de kans om, net als Anouk, te schitteren in een zelf samengestelde MDN outfit. Deze 50 looks, 50 streetstyle clichés worden gebundeld in een fototentoonstelling. Dus, heb jij zin om deel te nemen aan dit project? All you have to do is een portret mailen naar [email protected] vóór maandag 14 januari 2013. All shapes and sizes are welcome -come as you are.


Mer du Nord casting uitnodiging

Wie weet schitter jij wel op '50 x MDN'!

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded