Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Keds sneakers Fall/Winter

Door Michael op 01.01.2013

Koude voetjes tijdens deze winterse dagen? Dat is onnodig want Keds presenteert zijn fall/winter collectie. Keds is de Amerikaanse uitvinder van de lifestyle sneaker dus we zijn razend benieuwd met wat voor moois ze op de proppen komen. 

De collectie is verdeeld in 2 thema’s: ‘Slope Style’ en ‘Urban Gardener’.‘Slope Style’ heeft zijn inspiratie gevonden in de sneeuw. Vintage skiposters, wol, fleece en imitatiebont. In deze sneakers zitten je voetjes lekker warm en comfy alsof je voor de open haard in een après skihut zit. 

Het thema ‘Urban Gardener’ is een trend die we ook overal op de catwalk zien. Wolkenkrabbers en moestuinen gaan hand in hand en zorgen voor een speels contrast. Booties en hoge modellen, waterdichte materialen en warme voeringen zijn het resultaat. Mooie sneakers die je altijd kan dragen, regen of zonneschijn. 

Sneakers for him 

The Triump by Mark McNairy

In de jaren ’20 en ’30 was dit de ultieme schoen voor tennisvedetten. Nu is de schoen terug van weg geweest en heeft Mark McNairy er een hedendaagse twist aan gegeven. Een sobere stijl in catchy kleuren. 

The Conquest boot

Deze boot is het perfecte voorbeeld van het Urban Gardener thema. Dit hoge model zorgt ervoor dat je geen natte voeten krijgt op het platteland en de knallende veters vallen op in het stadsbeeld. The perfect match. 

Sneakers for her 

The Pointer

Wie heeft er ooit gezegd dat sneakers niet elegant zijn? Deze Pointer bewijst het tegendeel. De schoen is geïnspireerd op de klassiekers uit de jaren '60 en in de leren uitvoering is hij extra chique. Met de Pointer stap je stevig maar toch elegant de winter door. 

The Cream Puff

Ligt er buiten 10 cm sneeuw en vriest het dat het kraakt? Met deze booties kan je dat niet meer deren. In deze booties van imitatie mouton retourné ga je al huppelend door de sneeuw! Yeeeey, een sneeuwballengevecht, iemand?

De andere modellen, verkooppunten in België en andere info kan je vinden op www.keds.be

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded