Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo wishes you a Happy 2013!

Door Tiany op 01.01.2013


Time to celebrate! Knal die champagneflessen maar open want het is tijd om te klinken op het nieuwe jaar. Trek je beste outfit aan, breng je haar glamoureus in model en kies voor de mooiste make-up kleurtjes. 2013 komt er aan!

2013 is het jaar waarbij groen dé nieuwe haarkleur wordt, glitterpanty's toegelaten zijn om mee te zwemmen, de Fyra gratis zal rijden en suikerwafels hun comeback maken. Deze zomer trek je op vakantie naar Mars, kan je eindelijk betalen in de supermarkt met Monopoly geld en brengt Astrid Bryan haar eigen Little John uit op batterijen. Oh en Michelle Obama start haar eigen kleding lijn voor honden. Ahhhh, we can't wait!


Wij zijn alvast helemaal klaar voor 2013! Ook in het nieuwe jaar brengen we je dagelijks all hotest fashion & lifestyle nieuws. 24/7 spreading the fashion love!

Belmodo wenst je het allerbeste toe voor 2013!

Tiany, Angelique, Michaël, Patricia, Bieke, Astrid, Catherine, Karen, Koen, Aline & Kim

page loaded