Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Finsk is coming to the Benelux

Door Karen op 31.12.2012

Ja, ja, jaaaa. Dit is sowieso het beste nieuws van de dag, de week en misschien wel van de hele maand! 

Finsk, bekend van zijn sculpturale schoenen, komt naar de Benelux. Finsk teamed up with Are you Swedish? en zet daarmee de stap om de pareltjes te verkopen in exclusieve winkels in België, Nederland en Luxemburg. 

Ontwerpster Julia Lundsten sleepte met haar schoenen al heel wat prestigieuze prijzen in de wacht. Zo won ze 2 jaar op rij de Manolo Blahnik Award en de ELLE Accessories Design of the Year award. Manolo Blahnik zei zelfs over haar: "I am captivated by her work. It is like nothing anybody is doing at the moment, exquisite, divine, perfect." Bij het horen van zo’n woorden mag je jezelf wel een schouderklopje geven, Julia.

Het stond dus in de sterren geschreven dat Julia Lundsten de wereld zou veroveren. Celebs als Lady Gaga en Rihanna zijn al een tijdje fan van Finsk and so are we

Iedere schoen is een design masterpiece. Ze gebruikt (bijna) altijd een combinatie van leer en hout. De hakken hebben duidelijk architectonische invloeden en zijn altijd opvallend. Dat is niet zo vreemd met een vader die architect en een moeder die interieur designer is. 

Wij slaan alvast ons spaarvarken kapot want wij kunnen niet wachten om een paar in ons bezit te hebben! 

Wil je meer lezen over Finsk? Kijk dan eens op I love shoes: Finsk en Finsk sale @ sugarforyourcloset.com

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded