Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Victoria Beckham lanceert webshop

Door Angelique op 30.12.2012

Victoria Beckham aka Vic heeft Posh Spice al lang van zich kunnen afschudden en is hard op weg om haar mode-imperium verder uit te breiden. Haar collecties kregen de voorbije jaren -zeker voor een singer turns designer- goede kritieken van de modepers.

De ontwerpen hebben strakke lijnen en gestructureerde vormen en worden vaak in -typisch voor Vic haar collecties- color blocking gedragen. Victoria viert dit jaar de 4de verjaardag van haar lijn met het ontwerpen van een eyewear collectie én het lanceren van een heuse webshop.


Victoria Beckham SS2013 collectie


Victoria Beckham SS 2013 collectie

Alle producten van de lijn, waaronder de eyewear collectie, jeans, accessoires en de ontwerpen van de Victoria Beckham lijn worden online verkocht. Ook de goedkopere lijn Victoria, Victoria Beckham zal er te koop zijn.

De shop wordt meer dan alleen een winkel. Vic wilt de gebruikers een ware ervaring meegeven, met de laatste nieuwtjes rond de Spice Girls, de mogelijkheid tot het delen van je favoriete kledingstukken met je vrienden en behind the scenes footage.

Nu al benieuwd? Alle vorderingen kunnen gevolgd worden op de officiële Victoria Beckham website.

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded