Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Meet the Prada Boys

Door Catherine op 30.12.2012

Herinneren jullie je de star-studded zomercampagne voor Prada's mannencollectie nog, met o.a. een yummy Adrien Brody in de hoofdrol?

Wel, Miuccia zet de Hollywoodtrend verder en koos voor SS2013 opnieuw bekende mannelijke gezichten, maar liet the usual suspects links liggen. Fotograaf David Sims kreeg bijgevolg acteurs van alle mogelijke leeftijden voor zijn lens, in minimalistische pakken met een atletische toets.

Ladies, haal die smachtende blikken maar boven!

Om de nieuwe voorjaarscollectie aan de man te brengen werden oldies but goodies Willem Dafoe & Gary Oldman vervangen door Benicio 'Beest' Del Toro & Harvey Keitel -in ons geheugen eeuwig Mr. White uit 'Reservoir Dogs'.

Del Toro straalt 1 & al lust & zuiders temperament uit, terwijl Keitel een vriendelijke & extreem goed geklede opa speelt.

In het departement 'jonkies' koos Miuccia Prada voor Aaron Taylor-Johnson, slechts 22, maar eigenlijk een oude ziel. Hij is namelijk getrouwd met de 45-jarige fotografe/regisseuse Sam Taylor-Wood & jep, het koppel nam zelfs elkaars naam aan. 

Hoewel we het leeftijdsverschil licht choquerend zouden noemen, blijft Aaron gewoon een lekker ding. Hij speelde nerd-turned-superhero Kick-Ass in de gelijknamige film -deel 2 is in de maak- & is nu te zien als Count Vronsky in 'Anna Karenina'


2de groene blaadje in de campgane is een jongen met een zeer Vlaams aandoende familienaam, Dane DeHaan. DeHaan wist ons te overtuigen in de onverwachte sci-fi hit 'Chronicle' & was eerder al te zien als Timbo in 'True Blood'.

Deze Amerikaanse dandy is 26 & eveneens getrouwd. 

Sorry dames!


Wat onthouden we uit deze beelden?

1. Op stijl staat geen leeftijd
2. Actors-turned-models zijn de nieuwe models-turned-actors
2. Nerds zijn nog steeds hot
3. Benicio mag ons al-tijd eens opbellen

page loaded