Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Daisy Lowe’s party season pick at H&M

Door Karen op 28.12.2012

Daisy Lowe, de overdonderde beauty met een edgy twist uit Londen, mocht haar favorieten kiezen uit de H&M party collectie. Dat vond ze duidelijk niet erg. Let’s play dress up

Voor Daisy Lowe is iedere dag een feestje. Haar favorieten waren allemaal graphic monochrome styles. Deze kan ze overdag dragen én ze kan er 's avonds meteen mee naar een feestje. From day to night.

Heb je het filmpje al bekeken? Daisy ziet er stunning uit in de art-deco high-waisted skirt! Deze rok staat in mooi contrast met het sportieve jasje dat ze erop draagt. Daisy Lowe weet duidelijk hoe ze de verschillende stukken slim moet combineren. Met enkele accessoires voegt ze instant glamour toe. 

Wij zijn ook fan van de elegante update van de klassieke little black dress. Deze LBD krijgt een lange, doorzichtige sleep aan de achterkant. Elegant maar toch even net iets anders. 

Onze persoonlijke favoriet is de zwarte cut-off short die helemaal bedekt is met shimmering studs. Heel chique met een zwarte blouse maar easy met de mooie witte sweater met zwarte kruisen. Zo kan je jouw party outfit ook nog dragen als Nieuwjaar achter de rug is. 

Ben je geïnspireerd door de stijl van Daisy Lowe? Alle geselecteerde items zijn gewoon te koop in de H&M webshop. "I hope you enjoy wearing the clothes as much as I do" zegt Daisy Lowe tot slot. Of course we will, miss Lowe. 

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded