Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Ain’t no mountain high enough

Door Bieke op 28.12.2012


Op dit eigenste moment vertoeft de 1 in de zon, de ander op het www, nog een ander geniet van een city break en nog een ander zit in de bergen. The mountains, that 'll be me. Een gluhwein, een raclette of kaasfondue met een Zwitsers randje en sneeuw, veel sneeuw. Fo-fo-fo-follow me @Belmobobie en je weet meteen op welke berg ik me bevind. 

But hey, what will you be rocking on the slopes? Et voilà, een beetje inspiratie...H&M holiday collection
Peak PerformancePerfect Moment & Moncler


Stella McCartneyO'neill

Kortom, ga voor kleur, motiefjes mixed up met crèmige tinten. Als het maar warm aanvoelt en tegen een stootje kan. Geef mij maar de Peak Performance looks: klasse, technologie ten top en in 1, 2, 3 een professionele ski uitstraling.

Wat is jouw favo skimerk? Share, share, share... Oh en ook leuk om weten: ben je een fervente skiër of een stoere boarder? Geef mij maar een paar ski's en de Matterhorn.

page loaded