Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Six Hugs & Rock ‘n Roll: voor kids met attitude

Door Tiany op 27.12.2012

Gewoon doen!”, dacht grafisch vormgeefster en ontwerpster Annechien Smolders toen ze de kans kreeg haar droom om ontwerpster van kinderkleding te worden daadwerkelijk te laten uitkomen. Het resultaat: Six Hugs & Rock ’n Roll. Het beste van de grafisch ontwerpster en het zorgende van de mama in Annechien komen naar boven in deze collectie voor kleine bengeltjes tot 6 jaar.

De collecties zijn geïnspireerd door muziek, street art en graphic design, en dat zie je. Het zijn stuk voor stuk schattige maar stoere, gemakkelijke maar grappige ontwerpen. Niets al te serieus, voor fantasievolle kids met attitude! De keuze voor ecologisch verantwoorde stoffen en verpakkingen uit gerecycleerd materiaal overtuigt ons nog meer van dit merk: kwaliteit, ecologie en rock’n rollthree ISN'T a crowd.

Deze super stoere video vol schattige smoeltjes tovert een glimlach van oor tot oor op mijn gezicht dus … Be warned: smeltgevaar voor de (toekomstige) mama’s onder ons!

P.S. Het merk heeft ook een webshop... “Gewoon doen!”, denken wij.

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded