Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Tiany would like to have for X-Mas 2012

Door Tiany op 24.12.2012

Ondanks mijn goede voornemens om te ontkomen aan de jaarlijkse X-mas rush, staan de kerstdagen voor de deur en moet ik weer als een halve idioot nog alles bij elkaar geshopt krijgen... Bij deze stel ik voor dat het indienen van een wishlist bij wet wordt verplicht, zodat ik geen slapeloze nachten meer moet meemaken in een vruchteloze poging om het zoveelste geschikte cadeau te verzinnen.

Voor wie zich geroepen voelt om mij te verwennen met moois van materiële aarde, heb ik 1/10 van mijn schijnbaar onuitputtelijke verlanglijst verzameld. Een geschenk voor 'yours truly' kopen, blijkt ook een gigantische uitdaging te zijn. Waarom begrijp ik niet helemaal, zelf weet ik namelijk niet hoe ik aan mijn eindeloze wishlist moet beginnen... Vooral financieel...

1. Met mijn korte coupe ben ik plots in de ban van beanies en co. Liefste gift provider: voor mij graag deze luxe versie van de beanie, ontworpen door het Franse Paule Ka. Kwestie dat ik in stijl nog over straat kan flaneren... Te koop bij Paule Ka in Brussel.

2. Ik heb een boontje voor plexi en zeker wanneer ik er iets in kan ordenen, denk aan mijn geliefde transparante juwelendoosjes van Muji. Mijn oog is nu gevallen op de plexi 'curiosity box' van Hay, te koop via www.maisondecoshop.be. Hopelijk binnenkort all mine om mijn nagellakjes en mini verzameling parfumflessen in te etaleren.

3. Geef mij een gepersonaliseerd juweeltje en de kans is groot dat ik je van geluk wurg, zeker als het goedje een product is van het Italiaanse Dodo! Voor de kerstdagen pakt het merk uit met Little Letters: losse rosé gouden letters die je kan mixen & matchen zoals je maar wil. www.dodo.it en te koop bij Pomellato in Antwerpen.

4. Ikke een ‘schmink-doos’? If you say so! Daarom graag het gloednieuwe Holiday palette van Bobbi Brown. Shimmering oogschaduw tinten en een blush om je feest looks helemaal te optimaliseren. Te koop bij Bobbi Brown in Brussel en Parfuma in Antwerpen.

5. Een mens mag blijven dromen van over the top cadeaus, toch? Laat het bij deze dus algemeen geweten zijn dat ik mijn volgende it-bag reeds gesignaleerd heb en dat alle donaties meer dan welkom zijn... Introducing de PS 13 van Proenza Schouler, weeral een heerlijk staaltje perfectie. Te koop bij Rio in Gent. Prijs: I don’t wanna know!

6. Een etnische touch is so very me! Daarom ben ik al een tijdje helemaal in de ban van de prachtige creaties van het Franse Gas: boho chic ten top. Naast een geweldig mooi aanbod aan armbanden en kettingen zijn ook hun oorbellen very wanted... voor mij graag een paar Massai earrings, voor alle zonnige dagen die ik weldra zal beleven.

7. Omdat zwart/wit de grote trend is voor komend voorjaar en omdat ik toch wel een kleine fashion victim ben, graag een paar Manolo’s in monochromatic black & white. Te koop bij Smets en via www.farfetch.com.

8. Wat mij bezielt is nog onduidelijk, maar als ik dit ensemble zie, wil ik plots rondlopen met Chinese vrouwen ter hoogte van mijn kruis. Chinese skirt te koop via www.mrgugumissgo.bigcartel.com.

9. De geek in mij is steeds op zoek naar elegante & stijlvolle high tech goodies en die heb ik gevonden in de vorm van de Bowers & Wilkins P3 headphones. Reeds getest en ik kan je verzekeren dat de sound van dit goedje fenomenaal is... hebben dus!

10. Op een 2013 bomvol leuke citytrips met de hubby & kids en om alvast de must-visit hotspots te kunnen uitstippelen mag je me absolutely verwennen met een stapeltje Wallpaper City Guides. Handig van formaat en bomvol met info over de hipste place to be. Te koop via www.thevangifts.be.

page loaded