Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The brights of Primark SS13

Door Bieke op 24.12.2012

Zin in een overdosis zomers vertier? Check. In Dublin? Check, check. In de SS13 collectie van Ierse keten Primark? Check, check, checkDe Belmodo virtuele kerstkaart straight from Dublin, Elsa Fralon van Elle Belgique und @BelmodoBie, Blogster Yara van This chick's got style et me myself and I

U vraagt, Primark draait en enkele uren later, bevind ik me gepakt en gezakt in de hometown van U2, Dublin. Ladies und gents, meet the SS13 collection van Primark en dat in putje X-Mas winter. 

Spotted: bitterzoet, verrassende prints, stukken van verschillende materialen, happiness & edgyness, een stevige toets sportiviteit en een wolkje poezeligheid maar voornamelijk bright colors all over. Top silhouetten voor zowel vrouwen als mannen, met creatieve accessoires als kers op de taart. Belmodo is überfan en rijdt hier zonder boe of ba eventjes voor op en af naar de shop in Luik éénmaal SS13 hits the store. Pppssttt, de geruchtenmolen draait al geruime tijd op volle toeren dat er trouwens in 2013 een Gentse vestiging zou openen. Laat maar komen, we are o-so ready!


Na een warme jingle bells verwelkoming in hotel The Merrion, een diner at Bite (lees: fish & chips with cocktails), een prinsesheerlijke nacht en een vroege hotspot wandeling by Le Cool Dublin, bevinden we ons in een zomers fashion walhalla waar de Ierse keten Primark zijn nieuwste collectie laat zien. Kwalitatieve én betaalbare items, on trend én seizoensgebonden.
Primark gaat SS13 in met een mix van kleuren, etnische en cowboy inspiratie, girly en sportieve silhouetten. De verschillende moods die we spotten zorgen ervoor dat je the summer itch all over your body voelt.

Crystal couture focust op zoete kleuren, brodery Anglaise, kant en brocade. Niet stijf, wel high tea classy en duidelijk beïnvloed door Sandro Paris. Retro beat zorgt voor een vleugje jeunesse met shorts, lederen jasjes, pencil skirts en A-lijn jurken in clashy prints. New old west, met als grootste inspiratiebron Isabel Marant, hult ons in cowboy hemdjes met collar details, jurkjes of tops met fringes, bedrukte denim en in een blauwe country porseleinen print. 


Festival vibes, zwoele zomeravonden en out of control avondjes kunnen we beleven met de Swagger mood items van Primark: bomber jackets, baseball T-shirts, comfy jogging broeken en leggins. De wereld rondreizen en zomerse watertjes bevaren doe je in Global traveller stijl. Denk etnische prints, doorschijnende stoffen, maxi maxi maxi en hilarisch zomers vertier.


Het was een mooi brokje eye candy dat ons doet dromen van de zomer, picknicks op het strand en prinsen op het witte paard. Het perfecte moment om even te ontsnappen aan de winterse grillen. Dat de Primark SS13 jacht heel snel voor geopend mag verklaard worden want @BelmodoBie wil asap een splinternieuwe zomerse, budgetvriendelijke garderobe...

Hoe ik terug naar huis ben gegaan? Lost in the Primark SS13 collection en met een Primark crazy kerstsokken adoration aka obsession en een levensgrote knuf voor blogster Kim van Brunette Blogging

page loaded