Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

La Fille d’O store celebrates 1st birthday!

Door Astrid op 24.12.2012

Tijdens de kerstdagen worden verjaardagen al eens vergeten. Maar niet door het Belmodo team, we zouden niet durven! Terwijl iedereen in Gent druk aan het kerstshoppen was (honestly crazy druk in het centrum), gingen wij naar de La Fille d’O store om er hun allereerste verjaardag te vieren!

1 jaar geleden besliste Murielle Scherre haar eigen woonkamer om te ruilen voor een échte store en verhuisde naar de Burgstraat (waar je ook Le Jardin Bohémien vindt) in hometown Gent. Main reason? De drempel verlagen, zodat vanaf nu iedereeeeen een La Fille d’O setje kan, en durft, aanschaffen. Want bij iemand thuis aanbellen om er lingerie te gaan passen, kan inderdaad pretty scary zijn.

Toch hangt diezelfde ongedwongen huiskamersfeer nog steeds in de shop. De mierzoete taart van Julie’s House en een glaasje bubbels helpen daar natuurlijk wel bij. Het is tenslotte feest hé!

Wie nog een stuk van de laatste collectie wil, zal zich mogen spoeien, want de pieces blijven de deur uit vliegen. Van de 6 verschillende stukken werden telkens maar 50 exemplaren gemaakt. Nu willen we ze natuurlijk allleen nog maar meer!

Thank god komt in maart 2013 de nieuwe collectie uit. Veel mag er nog niet over gelost worden, maar wij kunnen jullie wel al verklappen dat die super fab & fashionable zal zijn. De collectie zal trouwens rond 1 flashy color draaien. Welke deze precies zal zijn, konden we niet ontfutselen. (Goed voornemen voor 2013: werken aan mijn fashion spying skills!) Ik ben alvast suuuuuper benieuwd!


Roze taart, bubbels en lingerie: wat heeft een meisje nog meer nodig...

Happy B-day La Fille d’O!!!!

page loaded