Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Catherine would like to have for X-Mas 2012

Door Catherine op 23.12.2012

Ah, Kerstmis

De enige periode van het jaar waarin overeten geen crime is, we zonder schaamte foute carols in Disney-versie mogen meekwelen & hebberigheid van hoofdzonde tot aanstekelijke gewoonte verheven wordt.

Jep, wij zijn suckers voor de geboorte van Jezus Christus

Omwille van het feest, de -pardon my Brasschaats- freet & vooral... de pakjes!

Als we nu ook nog eens mochten kiezen wat er onder de boom lag/door de schouw viel, dan graag deze 10 stocking fillers van formaat.

1. De cultfilm 'Withnail and I' op DVD. Dit semi-autobiografische regiedebuut van Bruce Robinson over 2 straatarme, aan drank & drugs verslaafde acteurs bevat meer onvergetelijke quotes dan een handvol HBO-reeksen. Ook Kate Moss is fan. DVD ($ 35,99) te koop via Amazon.

2. I just love me some Zoe Karssen! Het Nederlandse label heeft coole sweaters & T-shirts met geniale opschriften. Dit exemplaar brengt een ode aan de hits van Britney, Betty én M.I.A. Sweater met opdruk (€ 94,-) te koop bij Net-à-Porter.

3. Broches zijn de perfecte manier om een outfit op te fleuren. Ik heb al een kleine collectie, gaande van een enkel erfstuk tot een paar kitschy exemplaren, maar wil die enorm graag uitbreiden met dit schattige feeststrikje van Marie Le Lorrain. Broche (€ 15,-) te koop bij Famousbox.

4. Tot nu toe heb ik niet meegedaan met de trend van de losse kraagjes, maar deze collar wil ik gerust mijn garderobe in mismatchen. Uit de resortcollectie van Sessùn, maar past ook wonderwel binnen de kerstsfeer. Kraagje (€ 37,50) te koop bij Sessún in Brussel.

5. Ever since ik de theedoeken van Scholten & Baijings voor Hay zag liggen bij Moose in the City in Antwerpen ben ik verkocht. En dat zeg ik niet zo gauw over huishoudtextiel. Wat een goede ombré toch kan doen. Keukenhanddoeken (€ 19,-) te koop bij Flinders.

6. Wat mij betreft is 'An Awesome Wave' van Alt-J -het driehoekje voor Apple-fanaten- hét album van 2012. Ik heb de plaat nog steeds niet gekocht, maar indiemeezingers als 'Breezeblocks' & het wondermooie 'Tesselate' staan op mijn iPod op repeat. CD (€ 14,99) te koop bij Bol.

7. De handtas heb ik al -oeps- dus die matching wallet móet er gewoon bij. Portefeuille (€ 100,-) te koop via de e-shop van Clio Goldbrenner.

8. Een fluitketel zoals mijn mama er 1tje heeft. Want zoals het klokje thuis tikt etc. Fluitketel (€ 115,-) te koop via de e-shop van Alessi.

9. Ik ben meer een tassen- dan een schoenenmeisje, maar als ik mag dromen van het perfecte paar, dan graag deze enorm dure booties van Charlotte Olympia. In ponyhaar met onovertroffen luipaardprint. Laarsjes 'Beatrix' (€ 785,-) te koop via de e-shop van Colette.

10. Omdat het geen feest is zonder een flesje Veuve of 3. Champagne (€ 34,85) te koop bij Delhaize.

page loaded