Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pleasure State SS 2013: plezier in de slaapkamer

Door Angelique op 23.12.2012

Pleasure State, dat is pure luxe-lingerie van Australische bodem. Elegante niemendalletjes van cutting edge kwaliteit en met eyecatching details: vuurwerk in de slaapkamer for sure. 

Het couture ondergoed is verleidelijk en sensueel: een beetje foxy meets romantic met plezier als hoofddoel. Measure for pleasure! Perfecte lijnen, strakke pasvormen en een sexy design maken van de collectie real lingerie must-haves.

De Spring/Summer collectie 2013 haalt zijn inspiratie bij de energie tussen hemel en aarde. Denk aan een spel van texturen, een breed kleurenpalet, kristallen details en zinnespelende motieven. 4 verschillende collecties voor de hele lente en zomer lang: yes please.


Het Pleasure State White Label neemt het keizerrijk van China op in zijn design: de combi van natuur en cultuur vormt een harmonieus en charmant geheel. You want grace & style? This is your pick


Pleasure State Couture haalt zijn charmes ook bij onze earth. Natural Wonders is een perfecte mix van natuurlijke elementen met high-end fashion: prints uit de natuur in combinatie met satijn en Swarovski kristal. Nature gone crazy couture!


Pleasure State VIP presents Heavenly Kingdom, een lijn gebaseerd op Afrikaanse steppes, kuddes uit de jungle en schitterende woestijnhemels. Resultaat: dierenprints, diamonds met een sterrenhemelgehalte en kleurrijke statement motieven. Raauwch. 

Pleasure State My Fit brengt push-ups en passende briefs in spannende en exotische kleurtjes: kersenroze, spicy orange en zelfs een zebrapatroon will make you feel sexy as hell underneath your clothes

Zin in een setje? Op de website kan je meteen je favoriete Pleasure State exemplaar inslaan. A pleasure it is.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded