Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Astrid would like to have for X-Mas 2012

Door Astrid op 22.12.2012

Sommige mensen vinden Kerst nogal een gedoe, het geforceerd samenzijn en pakjes moeten kopen, maar ik vind het geweldig! There, I said it. I’m a Christmas freak.

Wij zijn een vrij grote familie: nieuw samengesteld gezin + iedereen nog eens een lief, je kent dat wel… Als iedereen dan eindelijk eens op hetzelfde moment rond de tafel zit, dat is Kerst voor mij! En dat dan de dag erna opnieuw doen bij de in-laws natuurlijk. Want wat is Kerst zonder een tikje overdaad?

Een grote christmas turkey met alles erop en eraan is natuurlijk zalig, maar de leftovers daarvan kan ik ook wel pruimen. I confess: ik vind de restjes nog 1000 keer lekkerder dan the real deal, haha!

En wie Kerst zegt, zegt natuurlijk ook in 1 adem cadeautjes! Voor iedereen die wat nood heeft aan inspiratie -voor je liefste, zus of voor mij bijvoorbeeld- hier is mijn X-mas wishlist. Enjoy!

1. Al maanden ben ik hints aan het geven aan mijn BF, BFF, mama en iedereen die het wil horen dat ik deze prachtige sjaal van Roos Vandekerckhove (€ 125,-) onder de kerstboom wil vinden. Warm, gezellig én hij geeft iedere winterjas a touch of color. Iets waar ik dringend nood aan heb om deze barre wintermaanden te overleven!

2. I just really, really, really need a grown up wallet! Als dat dan toevallig deze prachtige, bij alles passende leren portefeuille van Mulberry is: fine by me! Gespot op Net-A-Porter voor € 280,-.

3. Het Sh*it Girls Say boek. Ik ben die hard fan van de Youtube filmpjes en dit boek bundelt hun beste oneliners. Nu nog wachten op de Sh*it fashion Girls Says versie. Te koop bij Urban Outfitters voor € 14,-.

4. Eindelijk gezwicht voor knalrode lippenstift en ik moet toegeven, dat smaakt naar meer. Persoonlijk vind ik dat het nu tijd is voor a smashing pink one, zoals deze Plaza Dior Addict Extreme lipstick. € 29,70 bij de parfumerie.

5. Aan wie mij ooit deze girly pink KitchenAid keukenrobot zal geven, beloof ik plechtig elke week een taart te bakken en jij bent uitgenodigd! € 599,98.

6. Een stijlvolle kersttrui. “Die moet nog worden uitgevonden!”, denk je misschien. Maar in dit exemplaar van Stella McCartney wil ik mij best hullen om kerstavond te vieren. Instant Christmas gevoel met een vleugje eighties! € 735,- op Net-A-Porter.

7. Het 1ste seizoen van HBO’s Girls op DVD. Omdat ik het helemaal eens ben met het feit dat Hannah ‘the voice of my generation’ is, haha! Via de HBO e-shop voor $ 39,98.

8. Al zo lang ik mij kan herinneren, heb ik iets met doodskoppen. Honestly, I blame Frida Kahlo! Ik was dan ook direct verkocht wanneer ik op deze skull ring met smaragden (fancy schmancy) van Zoe & Morgan stootte. £ 400,- op de Zoe & Morgan webshop

9. Een nieuwe Moleskine agenda. De beste agenda’s ter wereld & sooo much more romantic dan een online agenda, haha! 1 dag per pagina met lijntjes, in zwarte, harde kaft & in de pocket size -dan weegt hij geen miljoen kilo in m’n handtas- aub! Via de Moleskine website voor € 15,95.

10. Mijn huid en de winter zijn niet bepaald buddies: 1 koude winterdag en ik heb instant gesprongen lippen en mijn gezicht voelt über droog aan. Thank G O D voor dit wondermiddeltje! Het Estee Lauder Advanced Night Repair serum is unfortunately pretty expensive (€ 81,95 voor 50ml) waardoor ik het nog nooit zelf gekocht heb. Maar mij hoor je niet klagen als ik dit onder de boom zou vinden! Gespot @ Ici Paris XL.

Have a fabulous fashionable Christmas!! 

page loaded