Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Angelique would like to have for X-mas 2012

Door Angelique op 16.12.2012

Oh denneboom oh denneboom, last Christmas I gave you my heart with lots of jingle bells, how how! En we zijn weer een jaar verder en helemaal klaar voor de gezelligste periode van het jaar. Tijd dus om je dierbaarsten te verwennen met heel veel leuks en voor al diegene die mij graag verwennen... is er deze checklist zeg maar ;o).

1. Ik zou heel graag de Delvaux Pin uit een kertspakje halen dit jaar omdat het 1 van mijn favoriete klassiekers is. En het evergreen kantje zou ik dan met een knipoog aanpakken door te kiezen voor de fel rode Pin (€ 950,-). Ik weet dat meerdere fondsen nodig zullen nodig maar dat is niet onrealistisch natuurlijk. Je kan deze Delvaux online kopen via www.delvaux.be.

2. Ik moet 1 van de grootste Swatch fans van het land zijn. Ik denk dat ik er toch een 20-tal heb. Het begon inderdaad, OMG al een serieus tijdje geleden, toen ik mijn plechtige communie deed. Mijn grote cadeau was toen een mooie horloge kiezen en ik kreeg mijn 1ste Swatch mét gouden elastische band van de allerliefste tante van de hele wereld. Nu ruim 20 jaar later doet de Swatch Night Glow 'Charcoal Medal Rose' (€ 110,-) me enorm denken aan mijn allereerste horloge. Swatch vind je bij de betere juwelier. 

3. Ik ben een shoe freak en ik shop alleen designer shoes tijdens de solden of in een outlet, want dan beleef je er dubbel zoveel plezier aan. Labels Inc. in Antwerpen heeft sinds kort ook een online shop en hij is echt de moeite. Ik ben zot van de Ponyhair pumps van Proenza Schouler op www.labelsinc.be (€ 200,-). Ik zet ze op mijn wishlist maar ik denk dat ik ze stiekem nu al ga shoppen want anders zijn ze weg weg weg! 

4. Wist je dat Frieda Belgisch is? Achter het label zit een super fijne madam die al ruim 35 jaar in de schoenen business zit. Ik heb ze al gepast voor onze Belmodo X-mas shoot en dus een 39 will do ;o). O.a. te koop bij www.famousbox.be (€ 215,95).

5.Omdat ik grote Petit Bateau fan ben en mijn kleine Marcel ook natuurlijk én ik een beetje jaloers ben op zijn gele visserjasje, heb ik me voorgenomen om ons in 2013 in -jawel- dezelfde jas samen te wagen aan een singing in the rain. Te koop bij Petit Bateau (€ 128,95). 

6. Ik ben sinds kort heel fel bezig met gezichtsverzorging. Waarschijnlijk door de 1ste sympathieke 30+ rimpeltjes ;o). Dankzij de super toffe formule van deauty.be heb ik recent Clarins ontdekt. Het voelt zooooo goed aan dat een heel pakket mij enorm veel plezier zou doen. Of van iedereen apart onder de boom is ook goed hoor! Clarins Capital Lumière Jour (€ 71,20), Clarins Eye Contour Balm (€ 28,-), Clarins Serum multi-reparateur (€ 48,-) en Clarins Multi-reg baume lèvres countour (€ 32,80).

7. Ik heb een heel mooie verzameling LP's -ook dankzij mijn sweetheart- en die collectie kan altijd aangevuld worden. Ik heb al een paar platen van Kate Bush maar nog niet haar klassieker The Whole Story met o.a. het prachtige Wuthering Heights en Babooshka. Ik vermoed dat je zo'n LP al hebt voor (€ 15,-) en o.a. te vinden zal zijn bij De Schaar in de Serpentstraat in Gent of online via eBay.be of 2dehands.be.

8. Mijn verzamelwoede gaat verder met babooshka's, ook bekend als matroesjkapoppetjes. Omdat fashion & interieur elkaar regelmatig zeer geslaagd ontmoeten: doe mij maar de matroesjka's van Maison Martin Margiela Matrioshka MM13 (€ 139,-). Te koop bij Graanmarkt13 in Antwerpen. 

9. En verder en verder en verder ;o)... Want mijn collectie Snoecks boekjes begint in 1981, mijn geboortejaar. Ik mankeer in de jaren '80 & '90 reeksen nog een aantal exemplaren van 1982 t.e.m 1987 en van 1991 t.e.m. 1996. Te koop bij heel wat Kringwinkels (tussen € 2,-  en  € 5,-). 

10. 2013 wordt het jaar van de sweater sowieso. Nu al heel fel gespot en in 2013 gaan we in overdrive! Dan doe ik het graag in deze aub. De Drumstick Sweater van Essentiel (€ 95,-), o.a. ook online te koop via www.essentiel.be

Happy fashionable X-mas & 2013 sweets

page loaded