Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

What Karen would like to have for X-Mas 2012

Door Karen op 15.12.2012

2013 is going to be a good year. Ik word voor de 2de keer tante van een -ontegensprekelijk- geweldig kindje dat ik -schaamteloos- ga verwennen dat het geen naam heeft. Ik verhuis en verdriedubbel zo maar eventjes mijn huidige woonoppervlakte. En ik ga dansen en liefhebben en lachen. Ohja, het wordt een geweldig jaar!

Maar voor we aan 2013 beginnen -en als de wereld zoals we die nu kennen volgende vrijdag niet vergaat- vieren we 1st nog Kerstmis. Die ene dag van het jaar dat het ok is om à volonté naar cheesy familiefilms te gapen, zonder gêne een weekvoorraad aan voedsel in 24 uur naar binnen te werken en gecharmeerd te zijn door een man in een rood pak van wel 200 jaar oud. 

Belmodo heeft jullie de voorbije dagen al flink met de neus op de kerstfeiten gedrukt & it's not over yet! 10 dagen lang delen onze Belmodo addicts opnieuw hun ultieme Christmas wishlist. Om radeloze vrienden & familieleden op ideëen te brengen, om jullie te inspireren en omdat cadeautjes gewoon heel erg leuk zijn. 

1. Het is see-through -dé trend van het moment-, zacht oranje-roze én van COS. Kortom: een hemd dat ik MOET hebben. Sheer patch pocket shirt van COS (€ 59,-).

2. Omdat ik van plan ben om in mijn nieuwe stekje veel te zitten en dat graag in stijl zou doen: deze geweldige stoel van Hay (€ 379,-). Een strak design mét een gezellig randje. Verkrijgbaar bij espoo.

3. Omdat meeneuzen achter de schermen van Vogue echt nooit verveelt. Omdat het een straffe, zeer getalenteerde madame is. En omdat we allemaal wel willen weten of Anna Wintour nu echt zo'n ice queen is. Boek van Grace Coddington (€ 24,95), o.a. te koop bij Standaard Boekhandel

4. Ik ben al langer fan van de geurstokjes van Rituals. Nu komt het welriekende merk met een mini variant -uitermate geschikt voor, let's say, op het toilet- en dat vind ik helemaal goed. Mini Under a Fig Tree (€ 12,-) van Rituals.

5. Dingen van vroeger zijn al een tijdje terug hip. De jongeren van deze wereld zweren bij de analoog getinte Instagram filters, vintage kleding- en interieurwinkels doen gouden zaakjes & muziek galmt bij voorkeur niet uit de nieuwste iPod, maar uit een platenspeler. Ik heb me onlangs laten verleiden tot de aankoop van een Fuji Instax Wide Instant camera en heb daar nog geen nanoseconde spijt van gehad. Omdat ik zin heb in een volgende portie nostalgie en het dringend tijd wordt om de platencollectie van mijn mama opnieuw alle eer aan te doen: de Crosley Tan Keepsake Turntable (€ 160,-). Online te koop via Urban Outfitters.

6. Hun 2de plaat is al even mooi als hun 1ste en hun concert in de Antwerpse Lotto Arena wil ik meteen overdoen. The XX is gewoon steengoed en de LP Coexist (€ 20,90) zou ik grijsdraaien op mijn nieuwe turntable. Beloofd! Verkrijgbaar bij o.a. Fnac.

7. Een vriendin speelde me het Deense Hay door & het was liefde op het 1ste gezicht. Naast de stoel, heb ik mijn zinnen ook gezet op deze decoschalen. Of hoe je van een huis een thuis maakt of zoiets. Verkrijgbaar bij espoo in verschillende groottes: € 12,-, € 22,-, € 29,-, € 59,-, € 42,-, € 59,-.

8. Een armband met een erg leuke -euh- twist: Jinx Cuff van Soo Ihn Kim (€ 33,35), online te koop op Shopbop.

9. Menig styliste zweert bij goede lingerie als basis van elke outfit. Dan kan het maar beter mooie zijn, niet? Body Les Fleurs du Mal van Triumph (€ 99,95), te koop bij Triumph in Antwerpen. 

10. De perfecte designer bag is voor mij zwart, oversized, met enkele karaktervolle details. Zoals deze Pashli shark-embossed leather trapeze tote van 3.1 Phillip Lim (€ 840,-). Te koop op Net-a-porter.

Vrolijk Kerstmis, merry Christmasjoyeux Noëlfröhliche Weihnachten & all my fashion love!

page loaded