Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kerstshopping, we just can’t get enough

Door Angelique op 14.12.2012

Kerstcadeautjes shoppen, het heeft toch zijn charmes. Vooral als er randanimatie aan te pas komt. Denk aan een theetje, een koekje, een kopje kruidige glühwein: yep, we adore christmas shopping. Dus zijn wij maar al te blij dat we jullie nog 2 fabulous X-mas events mogen voorschotelen. Zowel het elegante Hotel Julien als het Belgische lederwaren merk Exessory laten de kerstgekte op ons los.

Exessory

Bij Exessory is het op zaterdag 15 december van 14:00 tot 18:00 koopjesdag. Meaning: alle lederwaren plus het assortiment aan sjaals en juwelen staan die dag te pronken op het Industrieterrein Kolmen 1301 in 3570 Alken. Lederen sleeves voor je iPhone of iPad, unieke juwelen, kleurrijke sjaals en elegante horloges à volonté. Extraatje: speciaal voor de feestdagen wordt er gratis gegraveerd. Personalised gifts, we like!

Hotel Julien

Wees op zaterdag 15 (van 14:00 tot 20:00) of zondag 16 december (van 11:00 tot 16:00) ook zeker aanwezig op Hotel Julien's kerstshopping event. Dat weekend zal de Korte Nieuwstraat 28 in Antwerpen dé locatie zijn voor een 2daags winkelmoment vol leuke christmas gifts. Zoek het perfecte pakje tussen het grote aanbod aan mode, accessoires, beauty en home decoratie.

Laat je zintuigen verwennen door de geurcreaties van Technique Indiscrete, de delicieuze Antwerpse biscuits van Philip of door de tongstrelende italiaanse wijnen van Wijnen Chateaux. Of laat je je liever verleiden door yummie chocolade, dan is BbyB your match. Mmm, het water loopt me al in de mond. 

Ook het design van Helder, de zijden, wollen of kasjmieren goodies van RAM, de mode van La neuvième by Catherine, de skin care producten van REN en handmade schoenen van Honeylon behoren tot de Hotel Julien selectie: originele en kwaliteitsvolle items die niet zouden misstaan onder een bling bling kerstboom.

Verder zijn er nog de vintage juwelen van Isabelle Vermeersch Jewellery, de organische schoonheidsproducten van The Spa en Ra met creatieve mode en acceccoires van internationale ontwerpers en nieuw talent: unieke gifts verzekerd.

En er is meer: warme thee en lekkere koekjes in het Christmas Tea Salon. Gezellige kerstsfeer om bij weg te smelten. BTW, ben je nog niet voldaan? Meer online en offline kerstshop ideëen vind je onder X-mas e-shopping en X-mas shopplezier: X-mas shopping, we just can't get enough

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded