Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tommy Hilfiger goes skiing

Door Michael op 13.12.2012

Snow Chic is Tommy Hilfiger's hot 'n trendy winterlijn van het moment. De collectie is -zoals de naam doet vermoeden- geïnspireerd op nostalgische skitripjes in de wondere besneeuwde bergen. Denk aan kleurrijke wintertruien en vintage ski's van weleer in een modern kleedje: a touch of the old ski style with a hint of the new trends.

De Snow Chic collectie is een mix van winter basics, vrijetijds- en avondkledij. Sporty van de piste naar laid back tijdens de après-ski tot chique aan de dinner tafel: tout est possible avec Tommy. Cosy knitwear, strakke kleedjes en warme accessoires maken het leven op en naast de skipiste een tikkeltje mooier.


                     color-blocked sheath dress                            fair isle hat en cowl               

         70's vintage stripe crewneck sweater                        men's fair isle pocket cardigan

                      hooded down jacket                                            70's vintage stripe scarf

Extraatjes: cadeau artikelen als kaarsen en comfy blankets à volonté en een 'Tommy's guide to Snow Chic' als kers op de taart. Deze gids is een must-have voor de skiholics onder ons. Sla hem open en Tommy's ski advies komt je tegemoet: zijn favoriete internationale skibestemmingen, de gezelligste restaurantjes en de lekkerste lokale gerechten, de beste hotels en zelfs zijn favo après-ski muziek staan erin vermeld. Skiën à la Tommy! 


En Mister Hilfiger keeps on spoiling us, want ook een winterstijlgids is present. Deze styleguide maakt duidelijk hoe je de Snow Chic stuks zowel op de piste als ernaast kan dragen en combineren. Dus skiër of niet, deze collectie is voor ons allemaal!


                                          On the slopes                                                   Off the slopes

Hij is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels maar ook online via de website. Don't wait for the snow to fall!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded