Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Pimp up your tree

Door Karen op 13.12.2012

Met je handen in het haar wat dit jaar te doen met die grote groene reus in je living? We've got loads of funny, goofy en pretty kerstdecoratie tips & tricks. Get crafty en origineel en start pimping up that tree.

Fashion up your tree


H&M Home                                                                              Ikea

H&M Home

Natuurlijk onze premium tip: kleed je boom aan naar de nieuwste modetrends. Faux fur ballen of fancy strikjes, H&M Home en Ikea bieden dergelijke fashionable decoratie voor een prikje aan. Ook schoenen en handtassen horen daar logischerwijze bij. 


Christel Dauwe

Teitloos

En om het helemaal af te maken, kan je er nog de Eiffeltoren, de Big Ben en het Empire State Building aan toe voegen: de shop steden bij uitstek. Check het aanbod bij Akotee en Matriks.


Matriks

Akotee

Candy up your tree

De good old traditionele candy canes zijn dit jaar onmisbaar in je boom. De nostalgische witrode zuurstokken zijn de ideale manier om een beetje kerst flavour aan je boom toe te voegen. In de Spar vind je een set van 12 canes voor minder dan € 1,50: go get them.

Ook bij Nigella Lawson vind je yummie Christmas decoration. Jullie kennen de Italiaanse schone waarschijnlijk wel. Een rijkelijke boezem en altijd aan het proeven van de meest verrukkelijke creaties: echt om je vingers bij af te likken. Voor deze kerstdagen heeft ze dan ook een ultiem recept voor heerlijke kerstboomkoekjes. Check op haar website hoe het moet.


Wil je nog meer sweet goodies en eetbare kerstsnacks, maar ben je niet zo'n keukenprinses of -prins? Wel, keukendummies, jullie hoeven dit jaar niet onder te doen. Hier zijn de truucjes: gebruik gewoon de koekjesvormpjes en hang die origineel in de boom met cadeaulint. Ga voor fluo of sparkly kleurtjes en je hebt ook een Christmas cookie boom van jewelste.


Christel Dauwe

Trick number 2: hang gewoon fake cupcakes, taartjes of gingerbread in je groene vriend. Ziet er delicious as hell uit en ze worden niet slecht: een win win situatie. Te vinden bij Teitloos, Matriks en Christel Dauwe.


Teitloos

Christel Dauwe                                                Matriks

Zalando

Teitloos € 9,95

Ook zoute hapjes hange je zo om de O Denneboom. Iemand zin in sushi? 

En voor de health freaks: fruit up your tree met frambozen, aardbeien, bosbessen en noem maar op. 


Christel Dauwe

Kitsch up your tree

We love kitsch. Driemaal hoera dus, want Kerst is echt dé periode van het jaar om je helemaal te laten gaan in de world of kitsch. Tegenwoordig kan je alles in je boom hangen: van dinosaurussen tot ijsjes en van fruit tot paarden. Bijvoorbeeld: de bird trend. Ga voor een gouden uil of pink of purple vogels met mooie pluimenstaart.


Christel Dauwe

Wil je het iets soberder, dan vind je bij Habitat, Hema en Ikea ook wit/zwarte exemplaartjes of zelfs schattige roodborstjes: chique en origineel.


Hema                                                        Ikea                                            Habitat

Urban Outfitters

Bij Urban Outfitters gingen ze helemaal cookoo voor de kerstdagen. Je vindt er niet alleen groene, paarse en gouden dino's, ook pauwen en schattige bambi's liggen er klaar om je kerstboom in te huppelen. 


Urban Outfitters

Dieren in je boom? Het aanbod kan niet op. Bij Accessorize botste ik op deze schattige pinguins, eekhoorntjes en katjes. Ze kosten wel € 6,50 per stuk, maar geef toe, zijn ze het niet waard?

Bij de kinder webshop Kleine Zebra en bij Habitat vind je de iets soberdere exemplaren: in stof of in hout, perfect voor een gezellige en aangename kerstsfeer.


De Kleine Zebra

Habitat

Men up your tree

For them boys hebben we op Pinterest ook enkele mannelijke kerstdecoratie ideëen gevonden: go for lego! Makkelijk of moeilijk, het kan allebei. Hier vind je de instructies voor een set fancy lego kerstballen


Teitloos                                                                                    Urban Outfitters

Nog op zoek naar meer mannelijk moois voor in de kerstboom? Bij Habitat hebben ze leuke robots en op Pinterest vonden we deze Mario-ballen. Bij Teitloos, een Nederlandse website, kan je angree bird shoppen: très cool


Habitat                                                                  Pinterest

Vintage up your tree

Voor de vintage people out there. Eigenlijk kan je alles wat vintage is en een oortje of gaatje heeft als X-mas decoratie gebruiken. Denk aan sleutels, horloges en zelfs peper- en zoutvaatjes. En volledig naar de trots van Hasselt: hang porseleinen servies aan de kerstboom. Meer vintage kan praktisch niet.


Nu alleen nog snel een rommel- of antiekmarkt afschuimen en you've got what you need. Ook strikjes are very cute. Met carreautjes, bolletjes of gewoon bold & red: knoop leuke bow ties om die takken en je hebt de boom van je dromen.

Nog niet voldaan? Je merkte het misschien al, maar bij Christel Dauwe in de Antwerpse Kloosterstraat vind je werkelijk alles. Van jungledieren tot fruit en van auto's tot dino's, Christel is uw beste maatje op het vlak van kerstdecoratie. Haar winkel staat dan ook bekend als die met het grootste kerstballenaanbod in Europa. Op haar site kan je de oneindige selectie ballen gadeslaan: keuze genoeg. 

Jullie nog leuke en inventieve ideëen? Let us know! By the way, je mag ons via de Belmodo Facebook pagina altijd laten weten hoe jouw christmas tree er dit jaar weer fabulous bij staat.

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded