Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hunkemöller presents: Christmas goodies voor onder je feestjurk

Door Angelique op 12.12.2012

Kerstmis en Nieuwjaar, dat betekent: glitter & glamour, mooie feestjurken, een boom boordevol lichtjes en veel cadeautjes! Maak die -sowieso super geslaagde- feestoutfit helemaal af met de perfecte kerstlingerie. Een geschenkje voor jezelf of voor die ene speciale persoon in je leven…

Hunkemöller wilt met deze glamorous kerstcollectie elke vrouw verwennen en zich laten voelen als een geschenkje dat uitgepakt hoort te worden!

Sexy Santa Sets

Sexy, spannend en kenmerkend voor de kerstcollectie. Sylvie van der Vaart -de muze van Hunkemöller- schittert in deze Santa Sets met rood en zwart kant, fijne details en versierd met strassteentjes.

  

Christmas Crystals

Echte, verfijnde glamour met een tintje glitter vind je terug in de setjes van Christmas Crystals. Elegant zwart, subtiele glitterdetails en een bijpassende ketting om U tegen te zeggen.

 

Chic Lace

De Chic Lace setjes zijn de perfecte aanvulling op een elegante en chique garderobe. Lace overlays van nude kant over zwart satijn creëren lingerie van een tijdloze klasse.

 

Holiday Blues

Dit koud en helder blauw steekt prachtig af tegen het vrouwenlichaam, een splash van kleur tijdens een witte Kerst. Ideaal om ’s avonds in te loungen, bij de open haard in een chalet in Aspen, toch?

Wij geven je alvast dit filmpje nog mee, handig om als 'subtiele' tip eens door te mailen naar vriendje- of manlief... 

Met medewerking van Maxime Yde.

page loaded