Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A fashionable gift

Door Michael op 12.12.2012

Mariah Carey knalt weer uit de radio, de kerstboom staat te blinken in het midden van de woonkamer en de lootjes zijn getrokken. Nu nog een stunning kerstoutfit en de pakjes voor onder de boom!

Heb je al eens gedacht aan een all time favorite? Een klassieker waar iedereen er altijd goed in uitziet? Levi’s presenteert zijn Holiday 2012 collectie en de items zijn perfect om te geven én te krijgen. 

For her 

De Levi’s Holiday Collection voor vrouwen is een mengelmoes van feminine tailored luxury en elegant rocker. Deze stijl past perfect voor day and night. Je kan dus rechtstreeks van je werk naar het kerstfeest hollen. Must-haves voor jou uit deze collectie zijn Levi’s® Moody blue dress of black Levi’s® Curve ID jeans. Deze combineer je met een feminine blazer of a leather jacket.

 

For him

Layering, layering and layering. Dat is wat de mannen moeten doen met de Holiday collectie. De collectie is klassiek en verfijnd maar met een stoere twist. Ga voor knitwear in combinaties met visgraat shirts. Combineer dit met een Levi’s® 501 jeans voor een stoere look. Moet het wat netter zijn?Ga dan voor de STA-PREST chinos. Ohja, en natuurlijk voeg je overal een bow tie aan toe. There’s no better way to get into the festive season!

To give

Onze wensen voor 2013: doing well, living well and dressing really, really well. Als man heb je dan sowieso het timeless icoon nodig: Levi’s® 501® jeans. De jeans met een classic style en met moderne details. Dus voor alle mannen die deze nog niet in de kast hebben hangen, this is the perfect gift

Voor de vrouwen zijn we fan van de vernieuwde bootcut: the Bootcut Skinny. Opnieuw een klassieker maar met een sexy twist. Perfect voor je beste vriendin, niet? 

Zoek je nog naar een klein extraatje voor onder de kerstboom? Snuffel dan ook eens tussen de accessoires want daar zitten heel wat small gifts met big impact tussen.

Met medewerking van Loes van Look. 

page loaded