Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

LN/Knits is popping up with heartwarming knitwear

Door Michael op 11.12.2012


LN|Knits, het knitwear merk van Belgisch ontwerpster Ellen Kegels, is popping up deze winter. We introduceerden het merk eerder al op Belmodo in het artikel You can leave your Beanie on... en waren meteen grote fan van de heerlijk warme beanies, sjaals, handschoenen en hoofdbanden.

Het LN|Beanies label heeft er dit jaar een zusje bij gekregen: LN|Andes. Ellen bleef niet enkel bij het ontwerpen en zelf creëren van fashionable goodies maar wou meer doen. Tijdens een reis naar de Andes werd Ellen verliefd op de inwoners van het plekje Ayacucho (Peru). Via Dia, een organisatie die crisisopvang en begeleiding biedt aan jonge, alleenstaande moeders, richtte Ellen er LN|Andes op. De vrouwen worden opgeleid tot breisters en toveren zo de mooiste sjaals tevoorschijn, gemaakt van de zachtste en warmste alpacawol. Elke sjaal, van de ‘Mini Maria’ tot de ‘Big Bertha’, wordt met de allergrootste zorg en toewijding met de hand gemaakt. De alpacawol is afkomstig van de alpacaboerderijen in het Andesgebergte.

                  

De LN|Andes collectie bestaat uit 3 verschillende modellen in 13 verschillende kleuren. Matching beanies maken het plaatje volledig af. Fashion meets Humanity, we like!

Het beste nieuws komt nog ...

Om ons te helpen de koude winter door te komen opent LN|Knits een pop-up store met hun hartverwarmende knitwear collectie. Daar kan je terecht voor het perfecte kerstgeschenkje –voor jezelf of anderen-, cupcakes, warme drankjes en heerlijke huisgemaakte apple crumble cake.

Het merkt popt van maandag 17 t.e.m. zondag 23 december 2012 in de Kammenstraat in Antwerpen, recht over brasserie 'Berlin'.

page loaded