Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

hashtagdoyouhashtag?

Door Aline op 11.12.2012

To hashtag or not to hashtag

Dit kleine icoontje, #, is op 6 jaar tijd immens populair geworden en het lijkt erop dat het nog lang niet toe is aan pensioen... De komst van Twitter en dan zeker ook die van Instagram heeft de hashtag een enorme boost gegeven! 

Door de # toe te voegen aan aan je tweets en foto's op Instagram kan je meer uit je persoonlijke account halen: meer likes, meer retweets en meer volgers bereiken.

Tijd voor een kleine les in fashion hashtagging...

1. #fromwhereIstand

#fromwhereIstand is goed voor iedereen met een voetenfetisj, wat zeg ik, een schoenenfetisj! Via deze hashtag wordt je verhaal gedeeld vanuit het vogelvluchtperspectief m.a.w dé perfecte manier om je gehele schoenencollectie te tonen... Snap away!


2. #ootd

Die ochtend voor je kleerkast en absoluut geen idee wat aan te trekken? Kijk even op Instagram onder de hashtag #ootd wat zoveel wil zeggen als: outfit of the day.

Fashionista's van over de hele wereld delen dagelijks hun outfits en als zij het kunnen, waarom jij dan ook niet? Inspire & be inspired, that's what it's all about... 


3. #nailart of #notd

Deze 1ste hashtag says it all... Alle mogelijke inspiratie die je zoekt voor je nagels, vind je onder #nailart. #notd is de variant op #ootd en wil zeggen nail of the day, wat ook neerkomt op alles omtrent je nagels.

Bolletjes, streepjes, diamantjes, figuurtjes of gewoon de nieuwste kleuren... Onder #nailart en #notd vind je alles wat je nodig hebt voor funky nails. Lakken maar!

Bron: hm.com

page loaded