Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A K.I.S.S. from Freitag

Door Michael op 10.12.2012

Freitag, het Zwitserse tassen- en accessoiremerk met Zurich als uitvalsbasis, stelt zijn nieuwe collectie voor. Zoals steeds worden de tassen gemaakt van second hand materiaal van on the road: truck-zeilen, oude fietsbanden en versleten seatbelts worden al sinds 1993 omgezet tot trendy en urban bags

Vandaag stelt Freitag overal ter wereld zijn nieuwe 'product van de dag' voor: de Tote Modern. Onder het motto "Keep it Simple and Sophisticated" aka K.I.S.S. ontwierp het creatieve Freitag team deze simply perfect tas, bestaande uit 4 soorten: 4 heldinnen op het vlak van recyclage en dagelijkse simpliciteit!


                            Delgado                                                                       Pritchett

                             Dunphy                                                                Bingham

Delgado, Pritchett, Dunphy en Bingham zijn design, clean-cut en zeer praktisch. De tijdloze look en de handige vorm maken van elk exemplaar een tote to die for. Gelukkig zijn het alleen vrachtwagenzeilen en fietsbanden die het loodje moeten leggen.

Hergebruikt materiaal, bonte kleuren en een fris design: K.I.S.S.able bags they are. Op de site kan je de tassen online shoppen, maar ook in de Freitag verkooppunten zou je ze moeten vinden. Go find your Tote Modern!

Met medewerking van Siel Vandamme.

page loaded