Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Merry X-mas Marked!

Door Angelique op 09.12.2012

Zijn jullie al helemaal in de kerstsfeer? Staat de kerstboom al mooi versierd klaar en is het kerstmenu al samengesteld? Zijn alle kerstkaartjes al verstuurd en vooral: heb je voor iedereen al een leuk kerstcadeau voorzien? Als dat nog niet het geval is: don't panic & plan een bezoekje aan X-Mas Marked. Daar zal je gegarandeerd de meest originele cadeautjes kunnen scoren.

X-mas Marked is 1 van de events die georganiseerd worden door Marked. Marked ondersteunt jong talent en geeft hen de kans om hun creaties aan het grote publiek voor te stellen. Check het Belmodo artikel 10 talents @ MARKED voor alle verdere details.

X-mas Marked vindt plaats in C-Mine in Genk op zaterdag 15 en zondag 16 december 2012. Deze kerstmarkt is anders dan alle anderen én the place to be voor alle mensen die nog op zoek zijn naar mooie en originele kerstcadeaus.

Laat je verrassen door het uitgebreide aanbod, bestaande uit tal van producten van maar liefst 60 designers. Je kan er op zoek gaan naar mooie interieur goodies, juwelen, grafische ontwerpen en uiteraard zullen ook de nodige fashion items aanwezig zijn. Iedereen tevreden?

You should be, want er zullen ontwerpers aanwezig zijn van Selected by MARKED, MARKED, DSGNRMRKT & FASHIONCLASHSO ON CONCEPT en Markt Van Morgen. Een greep uit het aanbod: Hilde Groven, Andrea Mohr, Annechien Smolders, Joëlle Batens, Sofie Hermans, Carolien Das & Kim Nivelle, Black BalloonSofie Claes, Titi + The German Kid, Mixed 4 Design, Je s'OuiLaura Bergans, Ambrosius Smets, Sabine van Acker, Ellen Kegels en nog vele andere. Tip: neem zeker genoeg cash mee, want je kan er niet met bancontact betalen! 


Kiezen uit al die mogelijke designer kerstcadeautjes zal moeilijk zijn, zoveel is duidelijk! Wie een pauze nodig heeft van al het kerstshoppen, kan genieten van lekkere drinks & sweets in kerstsfeer, brought to you by Barù. Verder kan je op X-mas Marked ook de exclusieve screening bekijken van de Titi + The German Kid film 'The day destroys the night'. Redenen genoeg dus voor jong én oud om een kijkje te gaan nemen op X-mas Marked.

Check ook de Facebookpagina van X-mas Marked, waar je alle informatie nog eens op een rijtje vindt. We'll see you there, Belmodo lovers!

Met medewerking van Nathalie Dejonghe

page loaded