Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Air Max, lopen op wolkjes

Door Aline op 08.12.2012

I'm a sneaker freaker, dus vandaag gaan we back in time en stoffen we de klassieker der klassieker onder de sportschoentjes af: Nike Air Max

Deze sporters werden voor het 1st gemaakt  door Nike in 1987 en worden vandaag nog steeds geproduceerd en in nieuwe jasjes gestoken tot groot jolijt van menig fashionista


De Nike Air Max heeft een luchtkussentje in de hiel van de zool, dat zichtbaar is aan de zijkant bij de meeste modellen. In de verschillende types Air Max'en worden de luchtkussentjes anders vorm gegeven. 

Deze cult schoe behoorde lang toe aan de gabbers die ze combineerden met een trainingspak en een bomberjack. Sinds een tijdje wordt dit schoentje ook bij verschillende fashionable peeps gespot en bouwt het zo stilletjes aan zijn weg binnen de mode. 

Combineer je Air Max met een skinny jeans, lederen broek of een mini rokje. Het kan allemaal en beter nog: het mag allemaal. De juiste AM combo & de coole attitude zorgen voor het ultieme je ne sais quoi gehalte (waar je uiteraard met elke outfit naartoe wil wink!). 

Julia Sarr-Jamois is alvast fan en soms lijkt het of ze enkel maar Air Max'en in haar kast heeft staan... (al weten wij beter!). Ik ben van plan om mezelf ook een paartje cadeau te doen, onder het motto: omdat-ik-het-verdien... 

What about you? Are you pro or would you rather see them go...?

page loaded