Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Louis Vuitton presents: Small is Beautiful

Door Kim op 07.12.2012


Miroslava, Hanneli en Elin

Size matters? Yes, sir -of toch wanneer het op handtassen aankomt! Hoe graag wij dames ook een oversized exemplaar meesleuren waar ons hele hebben en houden in lijkt te zitten, af en toe komt een ietwat kleiner tasje ook wel van pas. Louis Vuitton denkt er hetzelfde over en lanceerde een nieuw 'Small is beautiful' filmpje om zijn mini-handtassenlijn te promoten.

En welke lucky ladies mogen met deze adorable tasjes over de Parijse straten flaneren? Streetstyle stars en topbloggers Miroslava Duma, Hanneli Mustaparta en Elin Kling, uiteraard! Resultaat? Een filmpje dat je meteen doet dromen van een tripje naar Parijs én natuurlijk ook van een mini Louis Vuitton...

page loaded